Flow'n lauantai loppuunmyyty

Helsingissä Suvilahden alueella ensi viikonloppuna järjestettävän Flow Festivalin lauantain liput on myyty loppuun. Avajaiskonsertin lippuja sekä perjantain ja sunnuntain lippuja on yhä saatavilla

viihde
Tomi Mikola

Helsingin Suvilahdessa järjestettävän festivaalin lauantain yhden päivän pääsyliput ja kaikki lauantain lippuyhdistelmät on myyty loppuun.

Keskiviikkona järjestettävän The Chemical Brothersin ja LCD Soundsystemin tähdittämän avajaiskonsertin lippuja on tällä hetkellä vielä saatavilla lipunmyyntipisteissä, samoin perjantain ja sunnuntain päivälippuja.

Festivaalille odotetaan tänä vuonna noin 45 000 kävijää. Lippuja tapahtumaan on ollut myynnissä aiempia vuosia enemmän, sillä alueella tehdyt maanmuokkaustyöt kasvattivat festivaalialuetta.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Flow on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa.

Palveluja lisätty festivaalin ympärillä

Tämän kesän festariväelle tarjotaan entistä enemmän oheisohjelmaa uusissa tapahtumapaikoissa. Esimerkiksi Leffatallissa näytetään lyhytelokuvia dj:n soittaman musiikin tahdittamana.

Voimalan rinnalle tulee toinen klubi, Tiivistämössä tarjoillaan kokeellista musiikkia ja päälavan lähelle nousee kaksikerroksinen, L:n muotoinen baari, josta näkee lavalle.

Flow tarjoaa perinteiseen tapaan paitsi kulttuurisia, niin myös kulinaarisia elämyksiä. Perinteistä festivaali-roskaruokaa välttelevä tapahtuma ruokkii nälkäisiä juhlijoita tänä kesänä muun muassa valokuvastudio Magiton tiloihin perustettavassa sushibaarissa.

Alueelle pystytetään myös viinibaari, jossa myydään eteläamerikkalaisia ruokia ja erikoisviinejä. Ruokamaailman lisäksi alueella on entistä enemmän pieniä kojuja, joista tänä vuonna saa myös thai-ruokaa.

Lähteet: YLE Helsinki