1. yle.fi
  2. Uutiset

Action-legendat pullistelevat samassa elokuvassa

Perjantaina ensi-iltansa saavassa The Expendables -elokuvassa nähdään joukko vanhoja action-tähtiä. Leffan ohjanneen Sylvester Stallonen mielestä nuoret miehet tarvitsevat edelleen fyysisiä roolimalleja.

viihde

The Expendables -elokuvan tähtiä kokoontui maanantaina Lontooseen kutsuvierasensi-iltaan. Paikalla oli muun muassa Sylvester Stallone, 64, joka on ohjannut elokuvan ja myös esiintyy itse siinä. Hän kertoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa, että nuoret katsojat kaipaavat edelleen elokuvien roolimalleja.

- Nuoret miehet pitävät fyysisistä esimerkeistä. Minä ainakin pidin. Ja luulen, että minä herätän kiinnostusta nuorissa pojissa, Stallone sanoi.

The Expendables -elokuvaan on saatu melkoinen testosteronipommi vanhoja action-tähtiä. Mukana ovat esimerkiksi Bruce Willis, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jet Li ja jopa politiikkaan siirtynyt Arnold Schwarzenegger.

Stallone haluaa tällä näyttelijäkaartilla saada takaisin sen yleisön, joka on etsinyt vaihtoehtoa suuren budjetin supersankarielokuville.

- Jokaisella sukupolvella on omat sankarinsa ja viime aikoinen ne ovat olleet supersankareita. Mutta he ovat menneet jo niin pitkälle, että enempää ei ole mahdollista tehdä. Avatarin jälkeen sanoin, että että tuon paremmaksi ei voi enää pistää. Meidän täytyy palata takaisin perusasioihin, Stallone selvittää.

Palkkasotilaista kertova The Expendables saa ensi-iltansa Suomessa perjantaina.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset

Lue seuraavaksi