1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

Nämä asiat ovat jääneet kesästä mieleen...

Kysyimme mitkä asiat tästä kesästä ovat tähän mennessä olleet unohtumattomia. Lue vastauksia.

Yle Uutisten artikkeliarkisto
Varpaat auringossa.
Rantalomalle lähdetään kesällä usein hetken mielijohteesta.YLE / Raine Martikainen

Kuuma kesä,löytyi mustikoita tarpeeksi talven varalle.

Kalevi

Paljon on tapahtunut, onneksi ei juurikaan mitään ikävää. Ellei sitten seuraavaa lasketa. Olen jo vuosia, vuosia sitten luvannut vaimolle, että jonain päivänä mennään Pariisiin. Katsotaan nähtävyyksiä ja käydään Eiffel tornissa ja siellä juodaan kupit kahvia. Matka tehtiin ennen juhannusta. Kaikki sujui niin kuin oltiin ajateltu. Nähtävyydet katsottiin, tornissa vierailtiin. Kuitenkin paluu päivänä kun koneeseen nousua odoteltiin, niin rouva ystävällisesti ilmoitti: ihan kiva reissu mutta ne kahvit siellä tornissa on vielä juomatta! Niin siinä todella kävi, joten kai sinne on vielä palattava jotta ukko olisi sanansa mittainen mies.

"kahvit pariisissa"

Kyllä mieluisimmat asiat ovat olleet lasten ja lasten lasten tapaamiset , kyllä ne on aina mieliin painuvat .

Leena

Tämä on huippu; naapurini sanoi, että olen joka paikassa äänessä, että tekis mieli potkasta.

Tyyni

Henäkuun helteet.

Timo

MM-jalkapallo

Tapio

Upea ihanan lämmin kesä!

Susanne

Moottoripyörälenkki takana 320 km, kiukutti. Mieheni ajoi sivuun, poimi metsämansikoita ja sain mansikalta maistuvan suukon ajohousujen henkseleiden välistä, romanttista :-)

Moottoripyöräilijä

Mahtibileet jotka olivat Tampsalla 19.6.2010 siellä paikka täys iloisia ihmisiä viettämässä kolmen 30kymppisen yhteisiä 90vuotispäiviä Sanna,Lotta&Mika olivat järjestäneet tosi mahtavan juhlan ja illan huippuna esiintyi yllätyksenä Dingo<3Siellä sai nauttia rennosta seurasta,ruasta,janon sammuttavasta juomasta&erinomaisesta musiikista!!

Kristiina

Matka Kolille, Pohjois-Karjalaan. Ajoimme 400 kilometriä moottoripyörällä + 7 C lämpötilassa, kun Lpr - Imatra välillä tuli vettä oikein kunnolla niin oli pakko pysähtyä huoltoasemalle ajovermeitä kuivattelemaan. Sateen hieman hellitettyä matka jatkui. Saavuimme Kolille märkinä ja kylmissämme, mutta nähdessämme Kolin upeat maisemat unohdimme matkan rasitukset.

Matkailija

halvatun kuuma ilma

Esko

No yksi juttu muistuu, kun olin pyörälenkillä, ajelin Anjalasta Korian suuntaan, niin yhdellä heinäpellolta nousi ylös pyörre, joka nosti heinätukkoja ylös korkealle ilmaa. siinä sitä aikansa katselin ja jatkoin matkaa

Tapio

Kun tehtiin äkkilähtö reissu Amsderdamiin.

Arja ja Aleksi.

Jaalan kesäteatterin esittämä Harmaat pantterit oli todelle positiivinen kokemus.

Riitta

Tänä kesänä olemme juhlineet tyttären rippijuhlia, äitini 80v juhlia ja siskoni 60v juhlia.

Jaana

Hamina tattoossa rakkaan ystävän kanssa, sekä mukavat kaupunkikierrokset ja risteilyt.

Matti

Vietin elämäni ainoan 85-v päivän Tallinnassa 17.07.2010

"UNIKKI"

Koko kesä,nimittäin ensimmäinen vapaaherratar-kesä yli 40 vuoteen.Riemukasta kaupunki- ja maalaiselämää sopivassa suhteessa. Pikkuhommia lapsuudenkodissa, uintia minulle niin rakkaaassa Sirkkalamessa,kotiseutumatkailua fillarilla..!:)

Huomenna "back to school", vuoden 1977 jälkeen...

Hilkka

Ihana kesä kun hiki valuu ja kipsi jalassa niin ei pääse edes uimaan

Kaarina

Mieleenpainuvinta kesässä (ainakin tähän mennessä) on ollut koko perheen yhteinen Islannin matka. Olin haaveillut Islantiin menosta jo muutaman vuoden ajan ja nyt se sitten toteutui! Luonnossa riitti nähtävää ja sää vastasi "normaalia" Suomen kesää (lämpötila oli päivisin 15-20 astetta) eikä sadetta onneksi matkan aikana tullut paria lyhyttä kuuroa lukuunottamatta.

Ritva

Kyllä ne on venäjän savut.

Risto

Venäjän metsien kulotus riistäytyi käsistä.

Tuulikki

Kesän mieleenpainuvin asia on ollut ilman muuta tämä suunnaton kuumuus, loputtomasti, päivin öin. Kesälomakin kun on vasta tulossa ja työmaalla ollut koko kesän kohtalaisen vilkasta - ja kuumaa - niin kesän rasitustaso on ollut useaa aikaisempaa kesää korkeampi.

Ari

meripäivät oli ihan kiva juttu.

Jorma

ollessani lastelapsien kanssa risteilyllä katselin kun leevillä ja pertulla oli niin paljon touhua .sää oli mahtava

Eija

Parasta tässä kesässä oli kun ainokainen lapsenlapseni tuli mummolaan Vantaaalta kyläilemään. Seuraavaa kyläilyä odottelen joulun aikaan.

mummo

unohtumattomin päivä oli 24pv heinäkuuta kun lämpötila oli +17

"viileää"

Lue seuraavaksi