1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Tampereen Ilves (Jalkapallo)

Juhlivan Ilveksen vastustajaksi MyPa

Jämsänkosken Ilveksen III-divarissa pelaava jalkapallojoukkue saa tänään vastaansa Veikkausliigajoukkue MyPan. Ilveksen valmentaja Atik Ismail toivoo, että Ilveksen 80-vuotisuutta juhlistavassa pelissä nähdään taitoa, tempoa ja tekniikkaa.

Tampereen Ilves (Jalkapallo)
Atik Ismail ja Jämsänkosken Ilveksen jalkapallojaoston puheenjohtaja Keijo Pitkäniemi
Jämsänkosken Ilves

Jalkapallolegenda Atik Ismailin luotsaama Jämsänkosken Ilveksen jalkapallojoukkue saa kotikentälleen kovatasoisen vastustajan, kun Myllykosken Pallo saapuu todennäköisesti melko syksyisessä säässä juhlaotteluun.

- Peli on aina juhlaa ja se puhukoon tänäänkin puolestaan. Liukukeli on aina hyvä kolmannen divisioonan joukkueelle tsempata ja taistella. Tällainen sää kuvastaa hyvin jalkapallon olemusta: välillä tuulee ja välillä on myrskyisää ja liukasta, kertoo Ismail.

Ismailin mukaan Ilveksen kotipelejä on käynyt seuraamassa tavallisesti parisataa ihmistä ja monet haluavat kokea juuri jalkapallo-ottelun tunnelman.

- Suomessa on vähän sellainen ongelma, että katsojakaarti alkaa olla ikääntynyttä, joten nuorta polvea pitäsi saada mukaan. Kaikista ei ole pelaajiksi, mutta erotuomareita, huoltajajia ja kannattajia aina tarvitaan.

Jämsänkosken pallokentällä esitellään tänään myös Jämsän seudun jalkapallojunioreita ja tervehdyksensä juhlaotteluun tuo Jämsän uusi kaupunginjohtaja Ilkka Salminen.

Lähteet: YLE Keski-Suomi

Lue seuraavaksi