Kirittäret on vuoden positiivisin jyväskyläläinen

Pesäpallojoukkue Kirittäret on valittu vuoden positiivisimmaksi jyväskyläläiseksi. Valinnan teki erillinen raati kaupunkilaisten ehdotusten pohjalta.

Kirittäret
Kirittäret ja viides perättäinen kultainen kylpy Köyhälammessa.
YLE Keski-Suomi / Riikka Lamminen

Perusteluina valinnalle mainittiin Kirittärien positiivinen asenne ja kova työ. Joukkue on voittanut naisten pesäpallon Suomen mestaruuden viisi kertaa peräkkäin. Kirittäret pelaa loppuotteluissa myös tänä syksynä. Positiivisimman jyväskyläläisen valinta liittyy valtakunnalliseen positiivisuusviikkoon.

Perinteisesti Vuoden Positiivisin jyväskyläläinen palkinto myönnetään henkilölle, yhteisölle tai yritykselle, joka on toiminnallaan tuonut jyväskyläläisten elämään positiivista iloa ja valoa. Valinnan tarkoituksena on yhteiskunnan haasteiden keskellä herättää ihmiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus sekä valaa uskoa tulevaisuuteen.

Palkintoa oli tiistaina vastaanottamassa Kirittärien toiminnanjohtaja Veikko Lahtinen, seuran puheenjohtaja Tauno Pekkanen sekä koko Kirittärien edustusjoukkue. Palkinnon ja kunniakirjan luovutti Jyväskylän Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jaakko Selin.

Lähteet: YLE Keski-Suomi