1. yle.fi
  2. Uutiset

50-vuotisjuhlista on iloa pitkäksi aikaa

50-vuotisjuhlista jää yleensä hyvät muistot sekä juhlien järjestäjille että juhliin osallistuneille. Vaikka 50-vuotisjuhlien järjestäminen ei olekaan nykyään kovin muodikasta, niin kaikki juhlijat ovat tyytyväisiä, kun juhlat tuli järjestettyä.

Loma-, juhla- ja vapaapäivät
Imatra Big bandin soittajat lahjoittivat Kari Vaittiniemelle taulun
YLE

- Kyllä ehdottomasti kannatti 50-vuotisjuhlat viettää, sanoo imatralainen 67-vutoias Hannu Sopanen.

Parasta Hannu Sopasen mielestä omissa 50-vuotisjuhlissa oli se, että pääsi tapaamaan kaverita ja pitämään hauskaa. Vieressä Sopasta säestää vähän päälle 60-vuotias Hannu Hokkanen.

- Omat juhlat olivat aika pienimuotoiset. Mukana olivat vain lähisukulaiset. Miesten kanssa menimme sitten SaiPan matsiin, muistelee Hokkanen.

Muutama vuosi sitten 50 vuotta täyttänyt lappeenrantalainen Jorma Nissilä tunnustaa, että alun perin hänellä ei ollut tarkoitus 50-vuotisjuhlia järjestää.

- Kekkerit olivat kuitenkin ikimuistoiset. Olen nyt tosi tyytyväinen, että pidin kerralla kunnon juhlat. Pelkastään hyviä muistoja, kertoo Nissilä.

Kari Vaittiniemi kutsui 60 vierasta 50-vuotisjuhlaansa

Lappeenrantalainen yrittäjä ja Imatran Big bandin saksofonisti Kari Vaittiniemi täytti 50 vuotta 14.9.2010. Juhlia pidetiin illalla imatralaisessa ravintolassa.

- Aamulla kun heräsin, niin mietin, että mikä tässä on oikein muuttunut. Totesin että ei mikään. Pikkupojasta 50-vuotias näyttää vanhalta. Nyt kun itse on 50-vuotias, niin ei se vanhalta tunnu.

Vaittiniemi ei kauaa miettinyt, että järjestääkö 50-vuotisjuhlat

- Tällainen juhla on mukava hetki koota pitkäaikaisia ystäviä ja antaa heidän tavata toisiaan.

Lahjaksi Vaittiniemi sai mm. tauluja, juotavaa, kukkia ja CD-levyjä.

- Eivät ne lahjat ole ollenkaat tärkeitä. Tärkeintä on, että tapaa ystäviä.

Hauskaa Kari Vaittiniemen juhlissa pidettiin ruoan, juotavat ja hyvin musiikin merkeissä. Estradilla oli illan aikana myös itse juhlakalu saksofoninsa kanssa. Puheita oli vähän.

Lähteet: YLE Etelä-Karjala

Lue seuraavaksi