Konserttijärjestäjät eivät vahvista Princen tuloa Helsinkiin

Amerikkalaisen supertähden Princen saapumista Suomeen ei ole vahvistettu. Suomen suurimpiin keikkajärjestäjiin kuuluva Live Nation ei vahvista tietoa, että Prince on tulossa esiintymään Hartwall Areenaan.

Prince
Prince
PrinceLaurent Gillieron / EPA

SuomiTV on kertonut perjantaina maailmanluokan poptähden Princen saapuvan Suomeen kolmen viikon päästä. SuomiTV:n tietojen mukaan Prince esiintyy Hartwall Areenalla perjantaina 15. lokakuuta.

Princen konserttijärjestäjänä Suomessa toimivan Live Nationin promootiopäällikkö Maritta Kettunen sanoo, ettei vahvistusta konsertista ole. Neuvotteluja Princen esiintymisestä Suomessa ja Helsingissä on käyty ja käydään, mutta mitään varmaa asiasta ei voi sanoa.

Toinenkin konserttijärjestäjä tietämätön asiasta

Tapahtumajärjestäjä Eastwayllä on perjantaina oltu yhtä ymmällään Prince-huhusta. Eastwayn lehdistövastaava Aapo Lahti kertoo olleensa mukana tuomassa tähteä Suomeen kahdesti parikymmentä vuotta sitten. Princen piti tuolloin esiintyä Helsingin jäähallissa. Molemmilla kerroilla konsertti peruuntui, toinen vieläpä päivää ennen.

Vahvistusta SuomiTV:n tiedoille odotetaan

SuomiTV:n mukaan Princen konsertin liput tulevat myyntiin lähiaikoina. Artistin kiertueaikataulusta kerrotaan vapautuneen yllättäen päivä, ja laulaja päätti valita Helsingin vapaaksi jääneen päivän esiintymispaikaksi.

SuomiTV ei ole pystynyt vahvistamaan tietojensa lähdettä.

Princellä ei vaikeuksia myydä Areenaa täyteen

Live Nationin Kettunen ei pidä esitettyä konserttiaikataulua Princen osalta mahdottomana. Kettunen uskoo, että Princellä ei olisi vaikeuksia myydä konserttia loppuun lyhyelläkään varoitusajalla.

Eastwayn Lahti sanoo, että on olemassa hypoteettinen mahdollisuus siihen, että artistin agentti järjestäisi konsertin Areenalle suoraan itse. Hartwall Areenalta ei tietoa vahvisteta. Toisaalta tämä olisi yllätys, koska Live Nationilla on artistin edustus valmiiksi.

Useilla nimillä uransa aikana esiintyneen tähden levyjä on myyty yli 150 miljoonaa kappaletta.

Omien julkaisujensa lisäksi vuonna 1958 syntynyt Prince on kirjoittanut musiikkia lukuisille muille tunnetuille artisteille ja yhtyeille.

Lähteet: YLE Helsinki