Princen konsertti siirtyy

Yhdysvaltalaisen rock-legendan Princen Suomen-konsertti siirtyy. Hänen oli alun perin määrä esiintyä Helsinki areenassa 15. lokakuuta, mutta konserttijärjestäjä RL Entertainmentin mukaan konsertti on nyt siirretty myöhempään ajankohtaan, josta ei ole vielä saatu vahvistusta.

viihde
Prince esiintyi Roskilden lavalla kesällä 2010.
EPA / Jens Dige

Pääpromoottori John Rugemalira RL Entertainmentistä kertoo, että tarkkaa syytä konsertin siirtämisestä ei ole heille kerrottu.

- Todennnäköisesti syynä ovat tuotantojärjestelyt ja Princen henkilökohtaiset syyt.

Helsingin-konsertin piti oli Princen Euroopan-kiertueen ensimmäinen. Rugemaliran mukaan Helsinki on edelleen mukana marraskuulle jatkuvalla kiertueella. Hän toivoo, että uusi päivämäärä Helsingin-konsertille saataisiin järjestettyä esimerkiksi kiertueen loppuun.

Princen konsertin lipunmyynnin piti alkaa jo perjantaina, mutta sitä jouduttiin siirtämään, koska lavarakenteiden sijainnista oli epäselvyyttä.

Princen esiintymiset Suomessa on jouduttu perumaan jo kaksi kertaa parikymmentä vuotta sitten. Monet fanit ovat alkaneet epäillä, saadaanko muusikkoa tänne tälläkään kertaa.

- Kaikkea voi käydä, mutta viimeisin ilmoitus artistin suunnalta on, että Prince on tulossa tänne, mutta ei vaan 15. päivä, John Rugemalira sanoo.

Lähteet: YLE Uutiset