Selvänäkijän palvelut kiinnostavat lappilaisia

Selvänäkijä Marja Huovinen löysi yhteyden henkimaailmaan jo lapsena. Siihen aikaan hän ei uskaltanut puhua taidostaan. Nykyään sakrat, aurat ja enkelit kiinnostavat yhä useampia.

Selvännäkeminen
YLE

Rovaniemeläisen Marja Huovisen mukaan Lapissa hänen taitoihinsa suhtaudutaan suopeammin kuin kiireisessä Etelä-Suomessa. Itse asiassa Huovinen sanoo tuntevansa tietynlaisen henkisyyden ja henkimaailman läsnäolon sitä vahvemmin, mitä ylemmäs Lappiin hän menee.

- Ehkä se liittyy jollain tavalla shamanismiin, jota Lapissa aikoinaan harjoitettiin.

Huovinen on toiminut selvänäkijänä kymmenen vuotta. Hän tekee yksityisistuntoja, pitää enkelikoulutuksia ja luentoja. Vei aikaa ennen kuin hän uskalsi puhua kyvystään.

- Olen nähnyt jo lapsena paljon enneunia, jotka kohdistuivat yleensä sukulaisten kuolemiin. Siihen aikaan näistä asioista ei voinut puhua kotona ja piti sulkea itseensä kaikki mitä oli nähnyt.

- Varsinkin peruskouluiässä asia pelotti ja oli hirveää, kun unien jälkeen kuolemia tapahtui yleensä noin kuukauden sisään siitä, kun ne oli minulle näytetty. Nyt jälkeen päin olen kysellyt, mistä se johtuu. Olen hirveän herkkä ihminen ja tarvitsen ilmeisesti tiedon etukäteen.

Selvänäkijä tietää, kun soitat

Unien lisäksi Marja Huovinen sanoo lapsena tienneensä, kuka tulee käymään tai kun kotiin tuli puhelin, hän tiesi koska se soi ja kuka soittaa.

- Edelleenkin tietää melkein puhelimen ottaa käteen, kun joku aikoo soittaa. Tai jos joku tulee kylään, kuulen ovikellon ennen kuin se soi, Marja Huovinen kertoo.

Ihmiset kääntyvät Marjan puoleen isojen kysymysten, kuten asuntokauppojen tai uuden työpaikan äärellä. Yleisimmät kysymykset koskevat kuitenkin rahaa ja rakkautta.

- Nämä on niitä ikuisuuskysymyksiä. En pysty vastaamaan, voittaako lotossa tai arvasta. Näen tulot rahasäkkinä, mutta en voi määritellä mistä ne tulevat.

Sama pätee paljon kysyttyihin rakkausasioihin.

- Olisi tosi helppoa sanoa, että mene kirjastoon osastolle filosofia ja siellä hän kävelee vastaan. Näitä näkee kuitenkin vain harvoin ja olisi johdattelua väittää toista, Huovinen sanoo.

Vuosi 2012 tuo myllerrystä

Vuoteen 2012 mennessä maapallo on siirtymässä energiatasolta kolme suoraan viidenteen. Marja Huovisen mukaan tämä aiheuttaa jo nyt maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia ja muita onnettomuuksia.

- Lisäksi tämä vaikuttaa rikollisuuteen. Meillä on nuoria sieluja, jotka eivät pysty vastaanottamaan sitä energiapläjäystä, mikä on tulossa.

- Monet kysyvät, mitä se tekee Suomelle. Kun katsoo paikkaa Suomi maapallolla, näkee, että myllerys tulee vaikuttamaan enemmän Etelä-Suomeen ja näkyy jo ensi vuoden puolella, Marja Huovinen toteaa.

Lähteet: YLE Lappi / Maija-Liisa Juntti