Gaga ja Bieber lähestyvät miljardirajaa YouTubessa

Laulajat Lady Gaga ja Justin Bieber ovat lähestymässä miljardin katselukerran rajaa YouTubessa. Gagasta on tulossa parin viikon päästä ensimmäinen, jonka videoita on katsottu palvelussa yli miljardi kertaa.

viihde
Lady Gaga
Lady Gaga Berliinissä vähän ennen konserttiaan toukokuussa 2010.Britta Pedersen / EPA

Lady Gagan musiikkivideoita on katsottu tänä vuonna YouTubessa noin 2,5 miljoonaa kertaa päivässä. Justin Bieber on ollut jopa Gagaa suositumpi, sillä hänen videonsa ovat keränneet päivittäin lähes neljä miljoonaa katselukertaa. Bieberin uskotaan rikkovan miljardin katsojan rajan Lady Gagan perässä marraskuun alussa.

YouTuben kaikkien aikojen katsotuimpien videoiden joukossa on molempien artistien musiikkivideoita. Videopalvelun kaikkien aikojen katsotuimman videon titteli on Justin Bieberillä musiikkivideostaan Baby. Se on kerännyt huikeat 345 miljoonaa katselukertaa. Kakkosena on Lady Gagan Bad Romance -video, joka on katsottu lähes 290 miljoonaa kertaa.

Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen seuraavaksi eniten katselukertoja YouTubessa kerännyt artisti on Michael Jackson. Hänen videoitaan on katsottu noin 600 miljoonaa kertaa.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset