S&M-aikuisviihdekuvaus sai vaarallisen jälkinäytöksen

Hartolassa kesämökillä filmatun aikuisviihteen teko sai rajun loppunäytöksen. Yksi paikalla olleista miehistä tarttui veitseen ja puukotti kahta filmillä esiintynyttä miestä hengenvaarallisesti.

Syyttäjä vaatii kahdesta taponyrityksestä järvenpääläismiehelle 6 vuoden vankeusrangaistusta. Vuonna -70 syntynyt mies oli teräaseellaan aiheuttanut vuosina 1942 ja 1964 syntyneille miehille hengenvaaralliset vammat Hartolassa elokuun alussa.

Uhrit olivat kahdestaan olleet mukana aiemmin päivällä kuvatussa aikuisviihteessä. Miehet pelasti nopea ensiapu. Päijät-Hämeen käräjäoikeus antaa asiassa tuomion ensi viikolla.

Usean hengen seurue oli ollut vuokrakesämökillä, jossa ennen puukotusvälikohtausta oli kuvattu väkivaltaisia kohtauksia sisältävää eroottista elokuvaa. Aineistoa luonnehditaan aikuisviihteeksi.

Kuvaukset olivat alkaneet iltapäivällä kello 16 aikoihin ja välikohtaus sattui sen jälkeen kun valot oli sammutettu ja mökillä saunottu ja alettu nauttia juomia.

Poliisi-ilmoitus oli tehty kello 02 aikoihin. Uhrit ovat Kainuusta ja Keski-Pohjanmaalta. Kuvaajana oli ollut nainen.

Puukottaja oli poistunut välikohtauksen jälkeen paikalta ja hänet saatiin neljä päivää myöhemmin kiinni. Mies on ollut siitä asti vangittuna.