Cocks Baltian-liigassa kotivoittoon

Riihimäen Cocks voitti maalein 35 - 31 virolaisen Pölva Servitin kotikentällään Urheilutalolla Baltian-liigan ottelussa lauantaina. Kristo Järve heitti isännille 13 maalia.

Riihimäen Cocks
Cocksin logo
YLE Häme

Ottelun alku oli tasainen, isäntien Kristo Järven pitäessä huolen kotijoukkueen maalinteosta. 20 minuutin kohdalla Cocks repäisi 4 maalin eron virolaisvastustajaan, mutta hetken kuluttua vierailija oli tullut kahden maalin päähän ja tauolle poistuttiin kotijoukkueen johtaessa maalein 18 - 16. Vieraille kaikki kaikessa oli isokokoinen Andriy Ternovy, jota riihimäkeläiset eivät tahtoneet saapa kiinni millään.

Toisella jaksolla Cocksin maalilinko Kristo Järve sai päällystakin, minkä seurauksena Pölva Serviti nousi tasoihin 21 - 21, kun jaksoa oli pelattu 5 minuuttia. Kun jaksoa oli pelattu reilut kymmenen minuuttia, vieraat saivat kaksi rangaistusta perätysten, jota Cocks ei jättänyt hyödyntämättä.

Kun ottelua oli vajaa kymppi jäljellä, Cocks johti jo viidellä maalilla, mutta vielä kerran virolaiset nousivat iskuetäisyydelle. Jakson lopussa isäntien puolustus tiivistyi maalivahti Timo Puhakan johdolla ja voitto kirjattiin Cocksille lopulta ansaitusti maalein 35 - 31.

- Ottelu oli varsin vauhdikas. Meillä hyökkäyspeli toimi hyvin ja jos itse nukuimme puolustuspäässä, heti omissa soi. Hyvällä hyökkäyspelillä sekä loppua kohti parantuneella puolustamisella saimme voiton, totesi Cocksin päävalmentaja Raivo Laast.

Sunnuntaina Cocks kohtaa toisen virolaisjoukkueen, HC Kehran, Urheilutalolla klo 14.00.

Lähteet: YLE Häme