1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Taivaan tulet voi saada jatkoa

Tuottaja Varpu Eräpuu ei pidä mahdottomana, että suosittu Taivaan tulet -televisiosarja saisi vielä jatkoa. Viime keskiviikkona ja sen jälkeen vielä pikauusintana nähty jakso keräsi ruudun äärelle yhteensä lähes 800 000 katselijaa. Eräpuu pitää lukua huikeana.

Taivaantulien päähenkilöinä ovat poliisit Aimo Peltoniemi ja Rauni Väänänen, joita näyttelevät Vesa Kietäväinen ja Ria Kataja. Tässä he ovat Kari Väänäsen tarkassa ohjauksessa. Kuva: YLE / TV2

Parhaillaan Yle TV2:n kanavalla pyörivät Taivaan tulien ensimmäisen tuotantokauden uusintajaksot. Uusia, toisen tuotantokauden jaksoja päästään katselemaan 24. marraskuuta lähtien.

Varpu Eräpuun mukaan myös kolmas tuotantokausi voi olla mahdollinen aikaisintaan vuonna 2012. Hän kuitenkin tähdentää, että mitään ei ole vielä päätetty.

- Yleisradio on kovalla säästökuurilla ja tätä asiaa katsotaan siitäkin vinkkelistä. Tuotannon vieminen kauas tv-keskuksesta Tampereelta on melko kallista, Eräpuu sanoo.

Kari Väänänen on ahkeroinut

Sarjan ideoinut, käsikirjoittanut, ohjannut ja osin näytellytkin Kari Väänänen on ahkeroinut niin, että ainekset ainakin seitsemälle lisäjaksolle ovat valmiit.Tiistai-iltana kemijärveläiset saavat mahdollisuuden nähdä yhden Taivaan tulien uutuusjaksoista.

Yleisradio avasi Kulttuurikämpällä myös kemijärveläisen valokuvaajan Vesa "Tassu" Särkelän valokuvanäyttelyn. Särkelä on taltioinut valokuviksi Taivaan tulien tekoa.

Kulttuurikämpän tilaisuudessa nähdään tuottaja Varpu Eräpuun lisäksi myös sarjan ohjaaja Kari Väänänen ja näyttelijöistä yhtä pääosaa esittävä Ria Kataja, eli konstaapeli Rauni Väänänen. Mukana on myös useita avustajina toimineita kemijärveläisiä.