Dj-mummo valloittaa nyt Yhdysvaltoja

Euroopassa tanssiklubien suosikiksi noussut dj-mummo Ruth Flowers valloittaa nyt myös Yhdysvaltoja. 69-vuotias Mamy Rock -nimeä käyttävä artisti on aloittanut myös uusien kappaleidensa nauhoittamisen.

viihde
DJ Mama Rock
DJ Mama Rock myy salit täyteen 69 vuoden iästään huolimatta tai juuri siitä johtuen.

Ruth Flowers heitti ensimmäisen Yhdysvaltojen dj-keikkansa Anahaimissa elektrofestivaaleilla. Hän esiintyi siellä noin 3 000 innokkaalle fanilleen.

- Nuoret ovat mainettaan parempia. He haluavat kosketella ja suukotella minua sekä antaa lahjoja. Nuoret miehet jopa heittivät minulle kaksi punaista ruusua ja mielestäni se on aika hienoa kaltaiselleni vanhalle eukolle, Flowers nauraa.

Flowers aloitti levyjenpyörittämisen vasta muutama vuosi sitten, kun hän innostui lapsenlapsensa syntymäpäivillä esiintyneestä dj:stä. Dj-mummon ura on lähtenyt nopeaan nousuun ja hän on jo soittanut levyjä Euroopan arvostetuimmilla klubeilla.

Mamy Rock on tehnyt myös omaa musiikkia ja Los Angelesissa vieraillessaan hän myös poikkesi levytysstudioon valmistelemaan uutta kappalettaan. Se on nimeltään 69, jolla viitataan Flowersin ikään. Dj-mummolle ikä on kuitenkin vain numero, sillä hän aikoo jatkaa ihmisten tanssittamista niin pitkään kuin jaksaa.

Lähteet: Reuters