Ypäjän yössä mellastanut traktori löytyi poltettuna Humppilasta

Lounais-Hämeessä Ypäjänkylältä keskiviikon vastaisena yönä varastettu traktori on löydetty torstaina Humppilasta. Punainen Valtra M 120 -merkkinen tarktori oli poltettu. Poliisi jatkaa asian esitutkintaa. Traktorin polton osalta asiaa tutkitaan törkeänä vahingontekona.

traktorit
Poltettu traktori
Varastettu Valtra koki kovia.Kanta-Hämeen poliisilaitos

Tutkinnanjohtaja Tomi Repo Forssan poliisiasemalta kertoo, että traktori löytyi Humppilasta syrjäiseltä paikalta. Löytöpaikan lähellä ei ollut asutusta.

Tekijästä poliisilla on omat epäilynsä. Varmaa näyttöä tekijästä ei kuitenkaan ole, mutta epäilyjä tarkistetaan. Tekijää epäillään myös moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, vahingonteosta ja varkauden yrityksestä.

Traktorivaras vei traktorin Ypäjänkylässä sijaitsevalta maatilalta. Sen lisäksi, että varas vei traktorin, hän myös aiheutti tilalla vahinkoa muun muassa päästämällä 600 litraa maitoa tilatankista viemäriin.

Traktorin tiedetään liikkuneen keskiviikon vastaisena yönä Ypäjä-Humppila-Matku alueella. Holtiton ajelu aiheutti tuhoa pihoissa ja teillä. Poliisin mukaan traktorilla vaurioitettiin myös taloa Matkussa. Myös tiepuomi ja pellolla olleita paaleja on hajotettu ajon aikana.

Lähteet: YLE Häme