Antti Tuisku Idols-kokelaille: Uskokaa omaan itseenne!

Idols-tähdistä tähän mennessä parhaiten menestynyt Antti Tuisku kehottaa tulevia Idols-kokelaita löytämään itsestään oman juttunsa. Valmiiseen muottiin ahtautuminen ei kannata.

Antti Tuisku
Antti Tuisku
YLE / Pia Tuukkanen

Antti Tuiskun mukaan Suomessa on turha lähteä elämään stara-kulttuurissa kuten esimerkiksi Amerikassa. Tuiskun mielestä Suomessa arvostetaan aitoutta ja nöyryyttä.

- Suomi on tässä mielessä tosi hieno maa. Pitää uskoa siihen mitä itse tekee. Musiikin tulisi tulla syvältä omasta sisimmästään, Tuisku neuvoo.

Tanssikilpailu on lomaa

Tämän syksyn aikana laulajan aikaa on vienyt kolmoskanavalla pyörivä tanssikilpaillu Tanssii tähtien kanssa. Kilpailun finaaliin tanssinopettajansa Anna-Liisa Bergströmin kanssa päätynyt Tuisku on kuitenkin kokenut tanssiohjelman enemmänkin lomana kuin työnä.

- Ohjelma ei ole tuonut työn puolesta minulle mitään uutta. Toisaalta olen päässyt oppimaan hienoja uusia asioita tanssin ja esiintymisen puolella. Olen oppinut ohjelman teon aikana myös itsestäni uusia asioita, Tuisku sanoo.

Kirkossa esiintyminen aina haaveena

Tuiskua on pitänyt kiireisenä myös torstaina 25.11.2010 Vaasasta startannut Talven Tuiskuja- kirkkokonserttikiertue. Perjantaina 26.11.2010 mies esiintyi Rovaniemen kirkossa.

- Kirkko on hieno paikka laulaa. Yhtenä haaveenani on ollut, että pääsen Rovaniemen kirkkoon esiintymään.

Vaasan konsertti sai valtavan yleisöryntäyksen. Tuisku sanoo, että Vaasan konsertti oli yksi hienoimmista keikkakokemuksista koskaan.

Lähteet: YLE Lappi / Matti Konttinen