Ruotsalaisbändi The Ark lopettaa

Ruotsalaisbändi The Ark lopettaa toimintansa. Yhtyeen perustamisesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 20 vuotta ja bändi lopettaa juhlakiertueeseen. Keväällä The Ark lähtee klubikiertueelle, joka käynnistyy 3. maaliskuuta Helsingin Tavastialta.

viihde
Ruotsalaisbändi The Ark
The Ark World

The Ark esiintyy Tavastialla myös seuraavana päivänä 4. maaliskuuta. Konserttien liput tulevat myyntiin perjantaina 10. joulukuuta Tiketissä.

The Ark kiertää keväällä klubikiertueella Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kesällä yhtye tekee vielä isomman jäähyväiskiertueen. The Ark julkaisee myös Arkeology-nimisen kokoelmalevyn, joka sisältää yhtyeen suurimmat hitit sekä kaksi uutta kappaletta Breaking up with God ja The Apocalypse is Over.

- Kesäkiertueen jälkeen bändi lopettaa. Koemme tehneemme kaiken, minkä taiteellisesti voimme tehdä ja nyt on aika mennä elämässä eteenpäin. The Ark on ollut suuri osa elämäämme ja se tulee aina merkitsemään paljon meille, bändi kirjoittaa nettisivuillaan.

The Ark perustettiin vuonna 1991 ja sen glam rock -tyyli on saanut faneja etenkin Pohjoismaissa. Bändi on esiintynyt useaan otteeseen Suomessa muun muassa eri festivaaleilla. Vuoden 2007 Helsingin Euroviisuissa yhtye edusti Ruotsia kappaleella The Worrying Kind.

Lähteet: YLE Uutiset