1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Veen waters

VEEN Waters palkkaa lisää työntekijöitä

Designpullotettua lähdevettä Ylitornion Aavasaksalla valmistava VEEN waters palkkaa lisää väkeä tuotantomäärän kasvattamiseksi. Operatiivinen johtaja Mikko Nikkilä kertoo, että VEENin tavoitteena on nostaa myynti ensi vuonna miljoonaan pulloon.

Veen waters
VEEN Watersin designpulloissa myytävää Aavasaksan lähdevettä on kaupan muun muassa kuuluisassa Harrodsin tavaratalossa Lontoossa.
VEEN Waters

Yhtiö on nimittänyt Aavasaksalle tuotantopäälliköksi Pasi Jaakon ja hakee tehtaalle myös tuotannon työntekijää. Tähän saakka lähdeveden pullotus on tapahtunut alihankkijayrityksen toimesta. Uusien työntekijöiden on määrä aloittaa joulun jälkeen ja ensi vuoden alussa.

- Kasvutavoitteemme ovat kovat, mutta täytyy muistaa että olemme vielä aika nuori yritys. Neuvotteluja isojen toimijoiden kanssa on kuitenkin käynnissä ja hyviä yhteistyökuvioita on jo syntynytkin, VEEN Watersin (siirryt toiseen palveluun) operatiivinen johtaja Mikko Nikkilä kertoo.

Yhtiö on aloittanut kuluvana vuonna viennin Qatariin, Singaporeen, Hong Kongiin ja Omaniin. Aavasaksalaisen lähdeveden on ottanut valikoimiinsa myös kuuluisa tavaratalo Harrods (siirryt toiseen palveluun) Lontoossa.

VEENin tuotannosta kolme neljäsosaa menee vientiin. Kotimaassa VEENin vesiä myydään pääkaupunkiseudun huippuravintoloissa ja muun muassa tunturikeskuksissa.

Lähteet: YLE Perämeri

Lue seuraavaksi