Jenni Vartiaiselle eniten Emma-ehdokkuuksia

Jenni Vartiainen on kerännyt eniten Emma-palkintojen ehdokkuuksia. Hän on ehdolla kahdeksassa kategoriassa. Ehdokkaiden julkistustilaisuudessa torstaina Vartiainen vastaanotti jo vuoden live-esiintyjän Emman.

viihde
Jenni Vartiainen.
Laulaja Jenni Vartiainen sai torstaina vuoden live-esiintyjän Emma-palkinnon Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa. Lisäksi Vartiainen keräsi eniten Emma-palkintojen ehdokkuuksia. Hän on ehdolla kahdeksassa kategoriassa. (Haastattelijana Minna Dufton.)

Jenni Vartiaisen levy Seili on tämän vuoden myydyin albumi Suomessa ja sen myötä hän keräsikin eniten Emma-palkintojen ehdokkuuksia. Hän on ehdolla kaikkiaan kahdeksassa eri kategoriassa muun muassa Vuoden albumi, Vuoden biisi ( En haluu kuolla tänä yönä) sekä Vuoden naissolisti.

Torstaina ehdokasjulkistuksen yhteydessä Jenni Vartiainen palkittiin jo Vuoden live-esiintyjän Emmalla. Helmikuun Emma-gaalassa Vartiainen juhlistaa live-esiintyjän palkintoa täyspitkällä livekeikalla.

Muita useampia Emma-ehdokkuuksi nappasivat tällä kertaa esimerkiksi Stam1na, Suvi Teräsniska seka Paleface, joka palkittiin jo nyt Vuoden etnoalbumi -palkinnolla levystään Helsinki - Shangri-La.

Torstaina Emmoja jaettiin kuudessa eri kategoriassa ja samalla julkistettiin loput ehdokkuudet. Varsinainen Emma-gaala järjestetään ensi vuonna 25. kerran ja merkkivuoden kunniaksi tilaisuutta juhlitaan näyttävästi 26. helmikuuta Barona Areenalla Espoossa.

Lähteet: YLE Uutiset