1. yle.fi
  2. Uutiset

Radio Suomen lauantai uudistuu

Radio Suomen lauantaiohjelmisto uudistuu vuoden alusta ja muuttuu samalla valtakunnalliseksi. Musiikkitarjonnassa on huomioitu myös 80-luvun ilmiöt.

1980-luku
Radio-Suomi
YLE

Aamuun tulee uusi onnitteluohjelma "Onnen sävel", johon voi lähettää onnitteluja sähköpostilla, tekstiviestillä, nettisivujen kautta ja perinteisellä postikortilla tai kirjeellä.

Minna Pyykön luontoaiheinen ohjelma on tekijänsä näköinen uusi ohjelmasarja, jossa liikutaan Suomen luonnossa. Ohjelmassa pohditaan Suomen luonnon ilmiöitä, tavataan erilaisia aiheesta innostuneita ihmisiä: taiteilijoita, tutkijoita, harrastajia, ja perehdytään ympäristökysymyksiin luonnon lähtökohdista.

Keskipäivään tulee 80-lukuun painottuva viikoittainen musiikkiohjelma "Lakatut varpaankynnet", jota toimittaa musiikkitoimittaja Susanna Vainiola. Ohjelma välittää tietoa ja tunnetta 80-luvun ilmiöistä Dingosta Duran Duraniin ja Madonnasta Michael Jacksoniin.

- Lauantaisin radion ääressä on paljon kuulijoita. Radio Suomi haluaa tarjota parasta kuuntelijoille ja olla läsnä ihmisten arjessa. Uutena ohjelmana toteutamme vanhan hyvän reseptin mukaan onnitteluohjelman, jossa voi tervehtiä ystäviä ympäri Suomen ja toivoa muistoja herättäviä kappaleita,kertoo kanavapäällikkö Marja Keskitalo.

- Keskiviikkoiltaisin kuultavat luonto-ohjelmat ovat Radio Suomen kuulijoiden kestosuosikkeja. Vastaamme siis kysyntään lisäämällä kanavan ydinohjelmistoon kuuluvaa luontoaiheista tarjontaa. Kanavalla on kuultu kattavasti varhaisempien aikakausien musiikkia, Lakatut varpaankynnet toteuttaa kuulijoiden toiveita myös uudemmasta musiikkitarjonnasta, lupaa Keskitalo.

Uudet ohjelmat kuullaan lauantaisin 8.1.2011 alkaen.

Lähteet: YLE

Lue seuraavaksi