1. yle.fi
  2. Uutiset

Reini täyttää Vareksen saappaat

Näyttelijä Antti Reini jatkaa yksityisetsivä Jussi Vareksena kuuden elokuvan verran. Reinin elämästä kului puoli vuotta elokuvien tekemisessä. Ensimmäinen Reini-Vares saa ensi-iltansa tammikuun 6. päivänä 2011.

kulttuuri
Pahan suudelma saa ensi-iltansa 06.01.2011.
YLE

Turkulaisen kirjailijan Reijo Mäen Jussi Vares -kirjat ovat olleet suosittuja dekkareita. Kahta ensimmäistä elokuvaa katsoi yli 400 000 katsoja valkokankailta. Pääosaa näytteli Juha Veijonen. Nyt seuraavat kuusi elokuvaa Vareksena nähdään Antti Reini, joka täyttää Vareksen saappaat mainiosti.

Elokuva Pahan suudelma sijoittuu Turkuun. On tapahtunut murha, jota poliisi ei ole saanut selvitettyä. Apuun palkataan Jussi Vares ja siitä tapahtumat lähtevät rullaamaan. Juoni on tiivis, joten tarina pitää katsojat koukussa koko elokuvan ajan. Pahan suudelma on hiukan vakavampi kuin kaksi ensimmäistä Vares-tarinaa. Huumoria kuitenkin löytyy.

Pahan suudelma -elokuvaa verrataan tietenkin aikaisempiin Vares-filmatisointeihin. Näyttelijän vaihtuminen pääroolissa on aina riski, varsinkin kun edessä on peräti kuuden elokuvan tekeminen. Reini puhaltaa uutta tuulta päähenkilön hahmoon.

Lähteet: YLE Oulu

Lue seuraavaksi