Idol-guru ja Perez Hilton etsivät poikabändiä tv-ohjelmalla

Suositun Idol-formaatin kehittänyt Simon Fuller ja julkkisbloggaaja Perez Hilton ovat kehittäneet yhdessä uuden tv-ohjelman. BBC:n mukaan Boy Band -ohjelmassa etsitään nimensä mukaisesti poikabändiä seuraavalle sukupolvelle.

viihde

Yhdysvalloissa toteutettavassa Boy Band -ohjelmassa etsitään lahjakkaita 13-21-vuotiaita nuoria muodostettavaan poikabändiin. Oman levymerkinkin omistavan Perez Hiltonin mukaan kokoonpanosta tulee täysin toisenlainen kuin on nähty. Ryhmään valittavista kaikkien täytyy osata laulaa ja tanssia.

BBC:n mukaan Simon Fuller on puolestaan sanonut, että ohjelman kautta muodostettavasta poikabändistä tehdään tavalla tai toisella yksi viime vuosien menestyneimmistä ryhmistä.

- Poikabändit ovat aina kuuluneet populaarikulttuurin keskiöön. Niillä on valtava mahdollisuus viilitä suuria yleisöjä, Fuller visioi.

Fullerin ja Hiltonin lisäksi Boy Band -ohjelmassa on mukana kiertueohjaaja Jamie King, joka oli Britney Spearsin ja Madonnan viimeisimpien kiertueiden takana.

Brittiläinen musiikkimoguli Simon Fuller on toiminut muun muassa Spice Girlsin managerina. Hänen luomiaan tv:n hittiformaatteja ovat esimerkiksi Idol ja Tanssi jos osaat.

Lähteet: YLE Uutiset