Sirniö nauttii valtuuston luottamusta

Petäjäveden valtuusto päätti eilisessä kokouksessaan, että kunnanjohtaja Teppo Sirniö nauttii kunnanvaltuuston luottamusta. Sirniölle päätettiin antaa kirjallinen huomautus viime viikkoisesta käräjäoikeuden antamasta pahoinpitelytuomiosta.

kunnanvaltuustot

Petäjäveden valtuusto päätti eilisessä kokouksessaan, että kunnanjohtaja Teppo Sirniö nauttii kunnanvaltuuston luottamusta.

Lisäksi kunnanvaltuusto hyväksyi kunnanhallituksen ehdotuksen kirjallisen huomatuksen antamisesta kunnanjohtajalle. Päätös oli yksimielinen.

Kunnanjohtaja Sirniö sai viime viikolla käräjäoikeudelta tuomion poikansa pahoinpitelystä. Viikko ennen valtuustoa kokoontunut kunnanhallitus piti tuomioon johtanutta tekoa erittäin paheksuttavana ja kunnan julkisuuskuvaa heikentävänä.

Valtuuston esityslistan tekstin mukaan Petäjäveden kunnan perusarvoihin kuuluu perheiden ja lasten hyvinvoinnin tukeminen. Petäjäveden kunta on panostanut perheiden hyvinvointiin perustamalla muun muassa perhetyöntekijän ja koulukuraattorin toimet tämän vuoden alusta.

Petäjäveden kunnanhallitus katsoo, että lapsen edun mukaista ei ole jatkaa asian käsittelyä enää jatkossa julkisuudessa.