Hyppää sisältöön

Darude kiistää yhteistyön Timbalandin kanssa

Ville "Darude" Virtanen kiistää uutiset, joiden mukaan supertuottaja Timbaland käyttäisi hänen Sandstorm-hittiään omassa kappaleessaan. Sen sijaan Darude on tehnyt yhteistyötä American Idolin kanssa.

Joulukuussa liikkeelle lähteneen huhun mukaan Timbalandin tulevan albumin Underground-nimisellä kappaleella samplattaisiin Daruden Sandstorm-hittiä ja biisin laulaisi Rihanna. Darude kiistää huhut ja kertoo, ettei häneen ole oltu yhteydessä kappaleen käytöstä.

Darude on kuitenkin tehnyt yhteistyötä American Idol -kisassa kuudennella kaudella toiseksi tulleen Blake Lewisin kanssa. Hän laulaa Daruden uudella singlellä I Ran (So Far Away). Kappale julkaistiin Yhdysvalloissa joulukuussa. I Ran (So Far Away) nousi Amerikan iTunesin dancelistalla sijalle 4, viidenneksi Billboardin Hot Dance -singlelistalle ja sijalle 21 hot singles -listalla.

Viime vuoden suurimmaksi osaksi Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla keikkaillut Darude nähdään pitkästä aikaa myös Suomessa toukokuussa tapahtuvan minikiertueen myötä.