The Rasmus paljasti festarimokansa

Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut The Rasmus kertoi rajuimmat festarimuistonsa. Lisäksi bändi kertoi keikkaelämäänsä liittyvistä erikoisista rituaaleista.

viihde
The Rasmus Puoli seitsemän -ohjelman studiolla.
The Rasmus paljasti keikkarutiineihinsa kuuluvan jalkojen virkistyksen kivennäisvedellä.Yle

Rasmuksen keikka Ruisrockissa oli aikoinaan jäädä soittamatta, kun yhtyeen basisti Eero Heinonen poistettiin festivaalialueelta.

- Diggailin kovasti Rage Against Machinea ja kiipesin keikan aikana lavalle ja hyppäsin aina alas ihmisten kannateltavaksi. Kun kymmenennen kerran loikkasin, järjestysmiehet tempasivat minut hoteisiinsa ja kantoivat aitojen ulkopuolle. Sanoin, et hei me soitetaan täällä huomenna ja näytin Backstage-passiani, joka vain tempaistiin pois. Livahdin sitten salaa sisään ilman lippua.

Myös muilla yhtyeen jäsenillä on festivaaleilta hienoja kokemuksia. Laulusolisti Lauri Ylönen kertoi hukanneensa kenkänsä Provinssissa, kitaristi Pauli Rantasalmi poltti Reddingissä nuotiolla koulukirjansa ja rumpali Aki Hakala sai eksyttyään apua suurelta idoliltaan, Foo Fightersin solisti Dave Grohlilta.

Keikan jälkeen kivennäisvesipesut

The Rasmus paljasti myös keikkarutiineihinsa kuuluvan jalkojen virkistyksen kivennäisvedellä.

Perjantain Puoli seitsemän -lähetyksessä Rasmus-Eero esitteli pesi kolmella eri kivennäisvedellä vedellä juontaja Marja Hintikan jalat.

Maailmantähden suorittama jalkojenpesu hiljensi jopa sanavalmiin Hintikan.

Lähteet: Yle Uutiset