1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

Kotimaa lyhyesti 29.5.

Yle Uutisten artikkeliarkisto

SDP:n puoluesihteeri EERO HEINÄLUOMA toivoo, että hallitus harkitsisi puuttumista Paperiliiton ja Metsäteollisuuden kiistaan. Sanomalehti Kalevassa Heinäluoma toteaa, että kyse on muustakin kuin paperin sopimuksesta eikä hallitus voi enää olla toimeton.

KANTOLAN PERHEEN viimeinen jakso kuultiin sunnuntaiaamuna. Suosittu sarja ehti olla radion ohjelmistossa vuodesta 1976. Sadattuhannet suomalaiset seurasivat ohjelmaa säännöllisesti.

Hätäkeskuslaitos aloittaa ensi viikolla kokeilun MATKAPUHELINTEN PAIKANNUKSESTA. Paikannuksen odotetaan nopeuttavan avun perille saamista. Järjestelmä on määrä ottaa käyttöön jo kesän aikana.

NAISTEN KYMPPI on juostu Helsingissä. Sunnuntaina puoliltapäivin verryttelyllä alkanut tapahtuma keräsi 14 000 osallistujaa. Naisten Kympin suosio on pysynyt tasaisena, nyt osallistujia oli noin tuhat enemmän kuin viime vuonna.

Kansainvälistä YK:N RAUHANTURVAAJIEN PÄIVÄÄ vietetään sunnuntaina eri puolilla Suomea. Kolmatta kertaa vietettävä juhlapäivä on kunnianosoitus YK:n rauhanturvaoperaatioissa palvelleille. Suomessa rauhanturvaajaliitto muistaa sunnuntaina myös 44:ää rauhanturvatehtävissä menehtynyttä suomalaista.

Lue seuraavaksi