1. yle.fi
  2. Uutiset

Kot. lyh. 16.9.

Yle Uutisten artikkeliarkisto

LASTENTARHANOPETTAJAT haluavat rajata päiväkotien lapsiryhmien koon korkeintaan 21 lapseen 3 - 6-vuotiaiden lasten ryhmässä. Heitä kohti tulisi olla kolme aikuista. Nyt moni kunta hyödyntää lain tarjoaman mahdollisuuden pitää 28 lapsen ryhmiä, joita kaitsee neljä aikuista. Päivähoitolain uudistukset tulevat voimaan todennäköisesti vuonna 2007.

Tuleva LIIKENNE- JA VIESTINTÄMINISTERI Susanna Huovinen haluaa lisää väylähankkeita vielä tälle vaalikaudelle. Väli-Suomen Sanomalehtien haastattelema Huovinen sanoo, ettei hän ole valmis siirtämään suunniteltuja kohteita seuraavalle hallitukselle.

YMPÄRISTÖMINISTERI JAN-ERIK ENESTAM kannattaa kestovaippojen käytön lisäämistä. Kestovaippa on kertakäyttövaippaa halvempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto, hän sanoo Karjalaisen haastattelussa. Enestam toivoo, että kestovaipat tulisivat seuraavaan äitiyspakkaukseen.

VR peruu osan RANTARADAN junavuoroista seuraavien kahden viikon aikana ratatöiden takia. Työt tehdään yöllä, mutta ne vaikuttavat Turun ja Helsingin väliseen matkustajaliikenteeseen joka päivä kello 21:n jälkeen.

Lue seuraavaksi