1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

Kot. lyh. 7.3.

Yle Uutisten artikkeliarkisto

TIETO- JA VIESTINTÄALOILLA kärsitään kireästä työtahdista ja epävarmuudesta. STTK:n kyselyn mukaan kaksi kolmesta joutuu kiirehtimään selvitäkseen töistään ja kolmasosa pelkää irtisanomista.

Väestöliitto ehdottaa MAKSUTONTA RASKAUDEN EHKÄISYÄ nuorille. Liiton tuoreessa seksuaalipoliittisessa ohjelmassa esitetään, että kouluterveydenhoitajien ja ehkäisyneuvojien tulisi voida antaa veloituksetta kondomeja ja ehkäisypillereitä niitä tarvitseville alle 20-vuotiaille nuorille.

VAASASSA on murtauduttu uudestaan paikalliseen kultasepänliikkeeseen, josta vietiin kuukausi sitten ryöstösaalista yli 100 000 euron arvosta. Varkaat saivat nyt saaliikseen ainakin arvokelloja. Saaliin kokonaisarvoa ei toistaiseksi tiedetä.

EDUSKUNTATALO täyttää tänään 75 vuotta. Talon on suunnitellut arkkitehti Johan Sigfrid Siren. Alun perin eduskuntatalo piti sijoittaa Tähtitorninmäelle lähelle Helsingin Eteläsatamaa. Arkadianmäki oli vasta kolmas vaihtoehto rakennuspaikaksi.

VTT on kehittänyt joukon entsyymejä, jotka parantavat ELINTARVIKKEIDEN laatua. Menetelmällä voidaan kohentaa rasvattomien ja vähäkaloristen ruokien makua ja rakennetta.

Alue- ja kuntaministeri Hannes Manninen (kesk.) kehottaa Suomea pitämään kansallisen rahoituksensa nykytasolla EU:N RAKENNERAHASTO- OHJELMISSA, vaikka EU:n rahoitus väheneekin. Hän toivoo linjausta asiasta kevään aikana.

Lue seuraavaksi