Kotimaa lyhyet 14.10

Yle Uutisten artikkeliarkisto

OULUSSA on ryöstetty lauantaina iltapäivällä rahakuljetus. Arvokuljetuksia hoitavan liikkeen vartija oli ollut noutamassa myymälän kassaa, kun naamioitunut mies pakotti vartijan luovuttamaan rahat. Poliisin mukaan ryöstösaalis oli kohtuullisen suuri. Tummaan moottoripyöräilyasuun ja mustaan kypärään pukeutunut ryöstäjä pakeni paikalta moottoripyörällä.

LAPPEENRANNASSA on löydetty rakennustyömaalta esine, jota epäillään sodanaikaiseksi lentopommiksi. Poliisi on eristänyt alueen.

LOHJALLA on sattunut tasoristeysonnettomuus, jossa juna on törmännyt pakettiautoon. Länsi-Uudenmaan hätäkeskuksen mukaan autoon puristuksiin jääneet kaksi ihmistä saatiin ulos tajuissaan.

RAAHESSA yksi ihminen loukkaantui tasoristeysturmassa. Tavarajunan ja pakettiauton törmäys sattui vajaan puolentoista kilometrin päässä Raahen ratapihasta pakettiauton ajauduttua tuntemattomasta syystä risteysalueelle.

VUOLIJOELLA sattui aamuyöllä tulipalo kerrostalossa. Palo syttyi talon alakerran asunnossa. Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun hätäkeskuksen mukaan ainakin yksi ihminen toimitettiin lääkärin hoitoon. Paloviranomaiset tutkivat syttymissyytä, sillä tapahtumaan ei epäillä liittyvän rikosta.