Ensi vuosi tuo kasan keikkoja ja maailmantähtiä stadionille

Ensi vuodesta tulossa erityisen vilkas konserttivuosi. Suurimpien keikkajärjestäjien Welldonen ja Eastwayn mukaan useiden maailmantähtien esiintymiset Suomessa ovat jo varmistuneet.

kulttuuri

Lisäksi lukuisten yhtyeiden ja artistien kanssa käydään parhaillaan neuvotteluja mahdollisesta konsertista Suomessa.

Suomessa nähdään ensi vuonna pitkästä aikaa myös stadiontason megakonsertteja. Helsingin Olympiastadionilla on järjestetty edellisen kerran konsertteja vuonna 2004, kun siellä esiintyivät Metallica ja Paul McCartney.

Tulevalle kesälle saapumisensa stadionille on jo vahvistanut Genesis. Jos konserttijärjestäjien käymät artistineuvottelut onnistuvat, nähdään stadionilla kesällä myös yksi tai jopa kaksi muutakin megaluokan yhtyettä.

Touko-kesäkuun aikana on odotettavissa suuri määrä myös muita kovan luokan rock-konsertteja. Niistä käytävät neuvottelut ovat kuitenkin kesken, joten keikkajärjestäjät eivät vielä kerro tarkempia tietoja.

Kun kalenteriin lisätään syksyn alustavat suunnitelmat, näyttää siltä, että vuodesta 2007 on muodostumassa yksi viime aikojen vilkkaimmista vuosista niin konserttijärjestäjille kuin yleisöllekin.

Lähteet: YLE Uutiset