Playboy-mallin kuolemasta mediailmiö Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa edesmenneen Playboy-mallin Anna Nicole Smithin oikeustapauksesta on tullut huippusuosittua uutisviihdettä. Viime yönä Suomen aikaa oikeus määräsi Smithin haudattavaksi Bahama-saarille.

Ulkomaat

Floridalaisen oikeusistuimen tuomari halusi, että Smith haudataan poikansa rinnalle. Smithin äidin odotetaan valittavan asiasta.

Päätöksestä liikuttunein oikeussalissa oli tuomari itse, joka puhkesi kyyneliin. Viikon kestäneen oikeudenkäynnin aikana kyynelehtivän tuomarin ohella salissa yksi asianajaja pyörtyi ja toinen lauloi.

Farssi lähetettiin usean tv-kanavan välityksellä amerikkalaisten koteihin - oikeussalidraamoista on tullut Yhdysvalloissa suosittua uutisviihdettä.

Kaapelikanavat ovat saaneet huippukatselulukuja, uutiskynnys on ylittynyt myös vakavissa sanomalehdissä ja pää-tv-kanavilla. Nekin ovat lähettäneet oikeudenkäyntiä suorana lähetyksenä, tosin häveliäästi vain internetsivuillaan.

Seuraavaksi aletaan oikeussalissa puida Anna Nicole Smithin tyttären isyyttä. Vauvalle on tarjolla jo ainakin neljä isäehdokasta.

Lähteet: YLE Uutiset