1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Pelicans (Jääkiekon Miesten Liiga)

Pelicans-fani on turkoosi hiuksistaankin

Lahtelaiset kiekkofanit pukeutuvat Pelicansin kunniaksi turkoosiin. Osa hiuksia myös myöten.

Kuva: Yle / Juha-Petri Koponen

Pelicans-fanit pukeutuvat kauttaaltaan turkoosiin jääkiekon finaalien alkaessa. Innokkaimmat kannattajat värjäävät jopa hiuksensa joukkueen väriin.

Kampaamoyrittäjä Riikka Forss keksi markkinaraon ja raidoittaa hiuksia suosikkijoukkueen värillä. Tarjolla on niin kestoväriä, raitoja kuin ripsiharjalla laitettavaa kertakäyttöistä turkoosia.

- Yksi fani kysyi värjäystä viime viikolla ja sisko heitti ajatuksen, että mikset tarjoisia värjäyksiä enemmänkin, kun kerran päästiin finaaleihin asti. Sunnuntaina laitoin ilmoituksen nettiin ja heti on tullut muutamia asiakkaita.

Pelicansin cheerleader-tyttöihin kuuluva Emma Heinonen päätti Riikan yllyttämänä ottaa yhden raidan.

- Kyllähän väri sopii paremmin vaatteisiin mutta laitetaan nyt yksi raita myös hiuksiin ja kannustetaan tällä tavalla omat voittoon.

Toni Pihkola uhosi työporukassa jo hyvissä ajoin jääkiekkokautta, että Pelicans vie mestaruuden. Viime viikolla mies päätti, että vedonlyönnissä olevien alkoholijuomien saamisen varmistamiseksi,  myös hiukset saavat turkoosin värin.

- Täytyyhän tätä juhlistaa, että kerrankin täällä voitetaan ja saadaan nauttia voittamisen kulttuurista. Lahti pukeutuu turkoosiin, Toni vakuuttaa.