Jääkiekon loppuottelu sittenkin Senaatintorille

Suomen ja Kanadan välinen jääkiekon maailmanmestaruusottelu näytetään sittenkin Helsingin Senaatintorilla suurelta screeniltä eli samassa paikassa, jossa lauantaina 25 000 ihmistä katseli euroviisuja.

Kotimaa

- Helsingin kaupunki ja Jääkiekkoliiton sponsorit antoivat tähän mahdollisuuden, kertoo Eastwayn tiedotuspäällikkö Tomi Lindblom YLE Uutisille.

Lindblomin mukaan vielä eilen näytti siltä, ettei ottelua nähdä torilla olevalta screeniltä, mutta yön yli asiaa pohtineet tahot ovat saaneet rahat koottua.

- Se maksaa kuitenkin kymmeniä tuhansia euroja, koska järjestelyjä varten tarvitaan niin paljon muun muassa teknistä henkilökuntaa ja esimerkiksi järjestysmiehiä, Lindblom muistuttaa.

Järjestäjät uskovat, että paikalle saattaa tulla jopa enemmän ihmisiä kuin eilen oli Euroviisuja katsomassa.

- Kelistähän se riippuu, mutta nyt ainakin näyttää hyvältä. Uskon, että tunnelmasta tulee mahtava, Lindblom kertoo tyytyväisenä.

Kannusta Leijonia finaalissa!

Katsojilla on mahdollisuus lähettää myös omia kannustuskuvia ja videoita YLEn Internet-sivuille. YLE julkaisee niistä parhaat palat osoitteessa sport.yle.fi.

Kuvia voi lähettää MMS-viestinä numeroon 16149. Kuvan lähettäminen maksaa normaalin viestin hinnan.

Videoita voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen yle.urheilu@yle.fi.

Lähettämällä kuvan tai videon lähettäjä sitoutuu siihen, että hänellä on oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja että hän luovuttaa käyttöoikeudet YLElle. Lisätietoja löytyy YLE Urheilun sivuilta. (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: YLE Uutiset