Uusi dance-festari Tampereella elokuussa

Tampereella järjestetään elokuussa uusi dance-musiikin kaupunkifestari. Useammassa tamperelaisessa ravintolassa ja yökerhossa pidettävässä tapahtumassa esiintyy monia 1990-luvulla suosiota nauttineita tanssimusiikin artisteja kuten saksalainen Culture Beat sekä ruotsalaiset Basic Element, Pandora ja E-Type.

Yökerhojen lisäksi D-Fest-tapahtuman ohjelmaa on myös Tammerkoskella seilaavassa D-laivassa. Kaupunkifestarin järjestävän Speed Promotionin Kalle Keskisen mukaan idea tapahtuman järjestämisestä syntyi keväällä.

- Festivaalin ajatuksena on palauttaa yleisön mieleen niin 90-luvun nostalginen dance music kuin tuoda yleisön eteen nykypäivän astetta rankemmat dance-kulttuurin tekijät Suomesta ja ulkomailta, Keskinen kertoo.

D-Fest, Back to the dance -tapahtuma järjestetään Tampereella 17.-18. elokuuta.

- Ajankohta eli elokuun puoliväli on valittu osaksi siitä syystä, että koululaiset ja opiskelijat ovat silloin palanneet kesälaitumilta takaisin kaupunkiin. D-Fest on siis monipuolisen festivaalikesän päätös, sanoo Kalle Keskinen.

Jos D-Fest onnistuu tänä kesänä, tapahtuman järjestäjät ovat suunnitelleet ensi vuoden tapahtumapaikaksi Eteläpuistoa, jossa on perinteisesti järjestetty Sauna Open Air.