Victoria Beckhamin tv-ohjelma sai murska-arviot USA:ssa

Victoria Beckhamin oma tosi-tv-ohjelma on saanut murskakritiikkiä Yhdysvalloissa. Maanantaina ensimmäistä kertaa näytetyllä ohjelmalla jalkapalloilija David Beckhamin vaimo on toivonut karistavansa hapannaamaisen diivan imagoaan.

viihde

Victoria Beckham: Coming to America -ohjelmaa seurasi maanantaina 4,9 miljoonaa amerikkalaista. Enemmän yleisöä keräsivät kuitenkin Vaimot vaihtoon -ohjelman sekä kahden sitcom-sarjan uusinnat.

The New York Post lehti kutsui tosi-tv-ohjelman perusteella Beckhamia latteaksi ja alentuvaksi. The New York Timesin kriitiikko puolestaan kirjoitti, että tällaiset tosi-tv-ohjelmat luottavat kala kuivalla maalla -efektiin, mutta Beckham on Beverly Hillsissä kuin kala Evian-vedessä ja vain yksi rikas, blondi ja suihkurusketettu vaimo muiden joukossa.

Spice Girls -yhtyeessä tunnetuksi tullut Victoria Beckham on halunnut omassa ohjelmassaan esitellä itseään ja miestään amerikkalaisille, jotka eivät vielä tunne julkkisparia. Itsestään hän toivoo ohjelman avulla piirtyvän kuvan huumorintajuisena ja persoonallisena julkisuudenhenkilönä.

Lähteet: Reuters