Populaarikulttuurin päivittäisohjelma käynnistyy YLE Extralla

YLE Extra -tv-kanava aloittaa toimintansa todenteolla vajaan kahden viikon kuluttua. Samalla käynnistyy uusi populaarikulttuurin päivittäisohjelma Extra Large.

viihde

Ensimmäinen Extra Largen puolentoista tunnin suora lähetys nähdään 20. elokuuta. Tämän jälkeen ohjelmaa voi seurata arkipäivisin kello 18.30 alkaen ja se lähetetään uusintana Extran myöhäissillassa noin klo 23.00. Ohjelmaa juontavat Hinni Aarninsalo, Nuppu Stenros, Oskari Perkki ja Ivan Puopolo.

Extra Large on laajasti populaarikulttuuria käsittelevä makasiiniohjelma, jossa on mukana paljon musiikkia.

- Me rytmitetään ohjelmaa musiikkivideoilla ja välillä bändit tulevat soittamaan livenä studioon. Me käsitellään myös elokuvia, kirjallisuutta, sarjakuvia eli kaikkea mitä populaarikulttuuri pitää sisällään, kertoo ohjelmaa juontava Hinni Aarninsalo.

Populaarikulttuurin makasiiniohjelmien pioneeriin Jyrkiin verrattuna Extra Large tuo populaarikulttuuria esille laaja-alaisemmin, sanoo Aarninsalo.

- Me on viety sitä ideaa vähän pidemmälle esimerkiksi ajankohtaisuudella. Populaarikulttuuri kuuluu Yleisradioon ja nyt sitä vihdoin tuodaan isosti esille, joten tämä on hieno tilaisuus.

Tekijöiden mukaan Extra Large -ohjelmalle ei haluta määritellä kohderyhmää, vaan se on tarkoitettu ihmisille, joita kiinnostaa mitä elämässä ja maailmassa tapahtuu.

Extra Large on myös yhteisö, sillä Helsingin Virgin Oilissa pidetään joka perjantai Extra Large -kerho. Avajaisviikon perjantaina 24. elokuuta klubilla soittaa Viikate.

YLE Uutiset