1. yle.fi
  2. Uutiset

Kent keikkailee Suomessa marraskuussa

Ruotsalainen Kent aloittaa marraskuussa Pohjoismaiden kiertueensa Helsingistä. Yhtye tiedotti kiertueesta alun perin vain omilla nettisivuillaan ja pisti liput myyntiin kaikessa hiljaisuudessa ilman muuta markkinointia. Kysyntä on ollut suurta, sillä Ruotsin, Tanskan ja Norjan konsertteihin on myyty yli 40 000 lippua.

viihde

Suomessa yhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 4. ja 5. päivä marraskuuta. Suomen ensimmäinen konsertti 4.11. on jo loppuunmyyty ja lippujen myynti 5.11. järjestettävään lisäkonserttiin alkaa maanantaina 13.08. klo 9.00 Lippupalvelussa. Mikäli Kentin kysyntä on Suomessa yhtä huimaa kuin muissa Pohjoismaissa, konserttijärjestäjä Welldone lupaa neuvotella kolmannesta keikasta.

Kent julkaisee seitsemännen studioalbuminsa Tillbaka Till Samtiden 17. lokakuuta. Kansainvälisen läpimurtonsa yhtye teki vuonna 1997 kolmosalbumillaan Isola. Suomessa yhtyeen levyjä on myyty yli 150 000 kappaletta. Viimeksi Suomessa vieraillessaan vuonna 2005 Kent tempaisi toteuttamalla ainutlaatuisen telttakeikan. Käpylän Urheilupuistossa järjestetyssä konsertissa oli paikalla 10 000 fania.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi