1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Tiktak lopettaa toimintansa

Suomen suosituin tyttöbändi Tiktak on päättänyt lopettaa toimintansa. Vuonna 1999 levytysuransa aloittaneen yhtyeen lopettamiseen ei liity dramatiikkaa eikä erimielisyyksiä. Bändin jäsenet ovat päättäneet keskittyä tulevaisuudessa opiskeluihin ja muihin töihin.

viihde

Yhtye ei pidä mahdottomana sitä, etteikö soitto soisi vielä joskus tulevaisuudessa. Siitä osoituksena on mm. se, että Tiktak menee tulevalla viikolla studioon nauhoittamaan uusia biisejä kokoelmalevyä varten.

- Olemme eläneet tätä bändiä jo vuosia ja nyt tuntuu siltä että on aika siirtyä elämässä eteenpäin. Meitä jokaista kiinnostavat jo uudet asiat ja kujeet elämässä, Tiktakin tytöt kommentoivat.

- Koko tämä kahdeksan vuotta on ollut aivan ihanaa aikaa ja olemme olleet todella onnekkaita, että olemme saaneet tehdä tätä yhdessä. Ihania muistoja jää paljon ja pysymme läheisinä ystävinä varmasti aina. Tämä kahdeksan vuoden aikana ystävyytemme on syventynyt niin lujaksi että sitä tuskin saa rikki mikään, yhtye sanoo.

Tiktak julkaisee 7. marraskuuta koko uransa kattavan kokoelmalevyn Sinkut 99-07, josta valmistetaan kaksi erilaista painosta: kaikki sinkut sisältävä kokoelma sekä harvinaisuuksilla, uusilla biiseillä ja sinkkujen b-puolilla ryyditetty tuplalevy. Kokoelman ensimmäinen sinkku on Miten onni korjataan, joka toimitetaan radioihin tulevana maanantaina.

Tiktak tekee Suomen suurimmat kaupungit käsittävän jäähyväiskiertueen marras-joulukuussa. Kiertueen keikkapaikat julkistetaan lokakuun alussa. Bändi esiintyy seuraavan kerran livenä Helsingissä Linnanmäellä lauantaina 15. syyskuuta.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi