Brittikriitikot kehuivat vuolaasti Spice Girlsin paluuta

Spice Girls on esiintynyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa kotimaassaan Britanniassa lähes vuosikymmeneen. Yleisön lisäksi kokoonpanon paluusta ovat olleet innoissaan brittikriitikot, joiden mielestä esiintyminen oli girl powerin paluu.

viihde

Spice Girls aloitti paluukiertueensa Kanadasta joulukuun alussa. Viikonloppuna yhtye esiintyi loppuunmyydyissä konserteissa Lontoossa samalla areenalla, jossa samalla viikolla oli nähty paluukeikkansa heittänyt Led Zeppelin.

Brittilehdistössä Spice Girlsin paluuta on ylistetty vuolain sanoin. Monen kriitikon mielestä ryhmä kykeni esiintymisellään 90-luvun parhaiden vuosiensa tasoon ja jopa parempaan. Esimerkiksi Sunday Mirror -lehden kriitikko kehui showta fantastiseksi ja arvioi esiintymisen osoittaneen, että girl power on palannut.

Kaikki kriitikot eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä. Independent on Sunday -lehden mukaan keikan soundit olivat pielessä ja laulu hätiköityä, mutta yleisö ei siitä näyttänyt piittaavan. Lehden kriitikon mielestä Poshin ja muiden Spaissareiden olisi pitänyt maksaa esiintymisestään yleisölle.

Reuters