Peltsi jättää YleX:n aamun ja siirtyy iltapäivään

Seitsemän vuotta Radiomafiassa ja YleX:ssä aamuohjelmaa juontanut Mikko "Peltsi" Peltola siirtyy kanavan iltapäiväohjelmaan. YleX:n aamussa kuullaan ensi maanantaista lähtien iltapäivistä tuttuja Olli Junesta ja Tuomas Rajalaa.

viihde

Suomen kuunnelluin nuorisokanava YleX uudistaa prime time -ohjelmistoaan maanantaista 7. tammikuuta lähtien. Vuosien ajan YleX Aamuissa kuultu Mikko "Peltsi" Peltola siirtyy juontamaan kanavan iltapäiväohjelmaa yhdessä Ile Uusivuoren ja Insinööri Putkosen kanssa.

- Näin monta vuotta kun tekee töitä samaan aikaan, niin tietenkin se vaikuttaa myös henkilökohtaiseen elämään kuten vapaa-ajan suunnitteluun. Ainakaan ei tarvitse herätä aikaisin ja se on varmasti piristävää, Peltsi arvelee.

Peltsi kertoo oppineensa seitsemän vuoden aikana mm. sen, että hän pystyy heräämään aikaisin. Aamuissa työskentely on tuonut myös lisää tietoa maailmankulusta kattavan sanomalehtien luvun kautta.

Kevään aikana Peltsiä työllistävät myös Euroviisut. Hän juontaa Suomen viisukarsintoja yhdessä Jaana Pelkosen kanssa ja sama parivaljakko matkaa toukokuussa Serbiaan, mistä he selostavat Euroviisujen suoria lähetyksiä.

YleX Aamussa kuullaan maanantaista lähtien iltäpäivästä tuttua tiimiä, johon kuuluvat Olli Junes, Tuomas Rajala ja Anne-Mari Aaltonen. YleX:n Aamuista tunnetuksi tullut Marja Hintikka sen sijaan siirtyy juontamaan YleX Tänään -lähetystä yhdessä Heikki Soinin kanssa.

Lähteet: YLE Uutiset