Useita otettu kiinni Riihimäen ampumavälikohtauksen takia

Poliisi on ottanut useita henkilöitä kiinni Riihimäellä torstai-iltana sattuneen ampumavälikohtauksen vuoksi. Kaikkia osallisia ei viranomaisten mukaan ole kuitenkaan tavoitettu.

Kotimaa

ABC-huoltamon pihalla tapahtuneessa Bandidosin ja riihimäkeläisen jengin välienselvittelyssä yksi henkilö kuoli vakaviin vammoihin. Keskusrikospoliisi ei kerro, kuoliko riihimäkeläiseen jengiin kuulunut mies huoltoasemalla vai matkalla Kanta-Hämeen keskussairaalaan, jonka pihalta hänet löydettiin.

Toinen välikohtaukseen osallistunut henkilö sai ampumavammoja, mutta ei ole välittömässä hengenvaarassa. Torstai-iltana kello 23:n aikoihin tapahtuneessa välikohtauksessa ammuttiin useita laukauksia.

KRP:n mukaan tapaukseen liittyneitä henkilöitä on otettu kiinni Tampereella, Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Järvenpäässä. Poliisi etsii vielä ampujaa ja muita välikohtaukseen osallistuneita.

Tampereen poliisi ja poliisin Karhu-ryhmä tekivät perjantaina ratsian Bandidos-moottoripyöräjengin kerhotiloihin Tampereen Vehmaisissa. Aamupäivän operaatioon Vehmaisissa osallistui huomattava määrä poliiseja mellakkavarusteissa. Tampereen Kangasalantie katkaistiin tilanteen vuoksi.

Keskusrikospoliisin mukaan tutkinta on vasta alussa, eikä se halua tutkinnallisista syistä paljastaa yksityiskohtia. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Riihimäen poliisiin (numeroon 019 773 7261).

Lähteet: YLE Uutiset