Seksivälineitä apteekkeihin

Apteekkeihin tulee seksivälineitä. Ensimmäisenä mukaan lähtee Yliopiston apteekki. Liukuvoiteet ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen tarkoitetut kuulat tulevat apteekkien hyllylle kesäkuun alkupäivinä, kertoo Mediuutiset-lehti.

Kotimaa

Välineet toimittavan erotiikkaliike Sin Cityn toimitusjohtaja Sari Skott kertoo jo pitkään väsyttäneensä Suomen apteekkeja asiassa. Ruotsin esimerkki antoi lopullisen sysäyksen. Ruotsissa valtion apteekki tuo myymälöihin valikoiman seksileluja juhannuksena.

- Ajattelimme, että nyt on aika kypsä myös Suomessa. Yliopiston apteekki oli kiinnostunut, ja nyt on sopimus tehty toistaiseksi kahden tuotteen toimittamisesta noin pariinkymmeneen myymälään. Varastossa on odottamassa muitakin välineitä, esimerkiksi dildoja, mutta katsotaan ensin, miten myynti lähtee näillä liikkeelle.

Paketit asiallisia ja seksuaaliterveyttä korostavia Apteekkeihin tulevia tuotteita ei myydä suttuisella erotiikalla vaan raikkaalla terveydellä. - Valikoima on rakennettu siten, että seksuaaliterveyden mielikuva korostuu. Pakkauksissa on kiinnitetty huomiota asiallisuuteen. Niistä on turha etsiä paljasrintaisia naisia tai muuta mielihyvään ja erotiikkaan liittyvää. Skott pitää päänavausta merkkinä asenteiden muuttumisesta. - Ymmärretään, että seksuaaliterveys on terveyden osa-alue siinä missä muutkin. On hienoa, että apteekki madaltaa kuluttajan kynnystä tarttua seksivälineisiin, Skott sanoo. YLE Uutiset