Jaana Pelkonen kritisoi Euroviisujen juontoja

Viime vuonna Helsingissä järjestetyt Euroviisut juontanut Jaana Pelkonen kritisoi tämän vuoden kisojen juontotyyliä. Hänen mielestään juontajat ovat olleet hieman jäykkiä ja heidän juonnoissaan on paljon puujalkavitsejä, joista viime vuonna pyrittiin eroon.

viihde

Euroviisukommentaattorin tehtävissä Serbiassa toimiva Jaana Pelkonen on katsonut tämän vuoden viisujen juontamista ristiriitaisissa tunnelmissa. Toisaalta hän on ollut helpottunut, ettei vaativasta tehtävästä tarvitse tällä kertaa stressata, varsinkin kun tänä vuonna työtä on enemmän kahden semifinaalin takia.

-Toisaalta on kiva katsoa, mutta toisaalta olisi ehkä kiva olla siellä lavalla. Ehkä se on kuitenkin parempi tänä vuonna vain katsella ja tsempata näitä juontajia.

Pelkosen mielestä tämän vuoden juontajat Jovana Jankovic ja Zeljko Joksimovic ovat parantaneet suoritustaan kenraaliharjoitusten myötä. Hän on kuitenkin havainnut, etteivät he tunne toisiaan kovinkaan hyvin ja jännityskin on tehnyt juontamisesta jäykähköä. Juontajien käsikirjoituksiin on lisätty Pelkosen mukaan myötähäpeää aiheuttavia väkinäisiä vitsejä, joita he karsivat pois viime vuoden juonnoista.

-Siellä on myös paljon juontoja, jotka on otettu suoraan meiltä. Tämä on kyllä ihan normaali käytäntö, sillä mekin otimme mallia edellisistä viisuista.

YLE Uutiset