Tiilikainen saattaa haastaa Korhosen

Kansanedustaja Kimmo Tiilikainen saattaa haastaa keskustan puoluesihteerin Jarmo Korhosen reilun kahden viikon päästä pidettävässä puoluekokouksessa.

Kotimaa

Tiilikainen sanoi keskiviikkona YLE Uutisille harkitsevansa puoluesihteerikisaan mukaanlähtöä. Hän kertoi päättävänsä asiasta parin päivän sisällä.

Tiilikaisen mukaan hän on saanut viime viikonlopusta lähtien useita yhteydenottoja eri puolilta Suomea keskustalaisilta, jotka ovat houkutelleet häntä kamppailemaan puoluesihteerin paikasta.

Mahdollisia tavoitteita tai linjauksia ei Tiilikainen vielä suostunut paljastamaan, vaan hän korostaa, että niiden aika on vasta päätöksen jälkeen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3 internetsivuillaan.

Korhonen: Tervetuloa mukaan Jarmo Korhonen pitää Tiilikaisen mahdollista mukaanlähtöä erinomaisena asiana. Hänen mukaansa keskustan johtopaikat ovat nyt aidosti auki. Korhonen itse lähtee kamppailemaan jatkosta tyytyväisin mielin. - Kaksi vuotta on töitä tehty ja minulla on selkeät visiot jatkosta. Keskustan hallituspolitiikkaa viedään eteenpäin ja järjestöorganisaatiota uudistetaan. Kunnallisvaaleissa tavoitteena on edelleen 25 prosentin kannatus, Korhonen luetteli tavoitteitaan. - Toivon, että omat tukijat lähtevät liikkeelle. Luotan keskustan kenttään, Korhonen totesi YLE Uutisille. Keskustan puoluekokous järjestetään Joensuussa 13. - 15. kesäkuuta. YLE Uutiset