George Michael lopettaa konserttikiertueet

Laulaja George Michael ei aio enää esiintyä konserttikiertueilla. Hän kertoo BBC:n haastattelussa, että hän haluaa vetäytyä julkisuudesta viettämään rauhallisempaa elämää. George Michael on suosionsa huippuvuosien jälkeen ollut otsikoissa mm. huumesekoilujensa takia.

viihde

George Michael aloitti lähes kaksi vuotta sitten 25-vuotista uraansa juhlistavan 25 Live Tour -kiertueensa. 45-vuotias laulaja on nyt ilmoittanut, että hän esiintyy vielä kahdessa ylimääräisessä konsertissa Lontoossa elokuun 24. ja 25. päivä. The Final Two -nimellä kulkevien konserttien jälkeen George Michael aikoo jättää suuret esiintymislavat.

Huumesekoilujensakin takia otsikoissa ollut Geroge Michael kertoi BBC:n haastattelussa, että hän haluaa nyt rauhallisempaa elämää julkisuuden valokeilan ulkopuolella. Hän ei aio kuitenkaan jäädä eläkkeelle, vaan jättää vain kiertue-elämän. George Michael saattaa siis jatkossa tehdä vielä yksittäisiä esiintymisiä. 45-vuotiaan laulajan mielestä popmusiikin pitää olla nuorisokulttuuria eikä kestävyyskoe, viitaten kuluttavaan kiertue-elämään.

1980-luvulla Wham!-yhtyeen myötä julkisuuteen ponnahtanut George Michael on myynyt uransa aikana yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Lähteet: BBC, Reuters