1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Ulkomaat

Brittimiehen pakarat vakuutettiin miljoonasta

Britanniassa sängynpatjoja testaavan miehen työnantaja on vakuuttanut avaintyöntekijänsä takapuolen miljoonasta punnasta (1,25 miljoonasta eurosta), kertoo The Daily Mirror -sanomalehti.

Ulkomaat

Lehden mukaan Britannian kalleimmat pakarat kuuluvat 54-vuotiaalle Graham Butterfieldille, jonka istumalihakset nousivat näin samaan hintaluokkaan Beyoncén ja Jennifer Lopezin kaltaisten laulajatähtien kanssa.

Butterfield testaa patjojen täytteitä Silentnight-nimiselle vuodefirmalle Lancashiressä. Hän raportoi erityisen herkiksi mainittujen "anturiensa" aistimuksista yhtiölle, joka sen perusteella päättää, mitkä tuotteista kelpaavat markkinoille.

Silentnightin johtaja Steven Simpson vakuuttaa, että Butterfieldin takamustaitoihin tehty sijoitus on osoittanut olevansa joka pennin väärti. Patjantestaaja itse sanoo kuulevansa ammatistaan aikamoista vitsailua, mutta arvelee sen johtuvan vain irvailijoiden kateudesta.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että rock-legenda Bruce Springsteenin ääni on vakuutettu noin viiden miljoonan euron summasta. The Rolling Stones -yhtyeen kitaristin Keith Richardsin kädet ovat puolestaan saman arvoiset kuin herra Butterfieldin pakarat. YLE Uutiset

Lue seuraavaksi