Morgan Freeman loukkaantui auto-onnettomuudessa

Amerikkalainen filmitähti Morgan Freeman on loukkaantunut auto-onnettomuudessa. Mississippissä tieltä ulos ajanut Freeman kuljetettiin ilmateitse hoitoon sairaalaan Tennesseen osavaltion suurimpaan kaupunkiin Memphisiin. Näyttelijän kerrotaan kuitenkin paranevan hyvin onnettomuudesta.

viihde

Morgan Freemanin tiedottajan mukaan näyttelijällä on murtunut käsivarsi ja kyynärpää sekä pienempi vaurio olkapäässä. Hänet leikataan piakkoin ja hänen uskotaan paranevan hyvin.

Amerikkalaisten tiedotusvälineiden mukaan 71-vuotiaan näyttelijän auto ajautui ulos tieltä ja kieri ojassa useamman kerran ympäri ennen pysähtymistään. Poliisin mukaan Freeman oli tajuissaan, kun häntä pelastettiin. Hänen kerrotaan jutelleen pelastajiensa kanssa ja jopa vitsailleen paikalle kerääntyneelle väkijoukolle.

Paikallisen poliisin mukaan Freemanilla sekä hänen kyydissään olleella naisella molemmilla oli turvavyöt. Poliisi ei epäile alkoholilla tai huumeilla olleen osuutta onnettomuuteen, vaan uskoo ennemminkin näyttelijän nukahtaneen rattiin. Onnettomuushetkellä paikalla oli myös huono ajokeli rankan sadekuuron jäljiltä. Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn tutkintaa.

Morgan Freeman on palkittu parhaan miessivuosan Oscar-palkinnolla hänen roolistaan elokuvassa Million Dollar Baby (2004). Hän on esiintynyt myös muun muassa elokuvissa Avain pakoon (The Shawshank Redemption, 1994), Seitsemän (Seven, 1995) ja Yön Ritari (The Dark Knight, 2008).

Lähteet: Reuters

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus