1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Musiikki-tv jatkuu TV2:ssa

Musiikki-tv aloittaa tänään syyskautensa kesän kuumimmilla tähtihaastatteluilla. Elokuun viimeisellä viikolla nähdään Musiikki-tv-special -ohjelmissa esimerkiksi Foo Fightersin, Linkin Parkin, Scorpionsin, Carcassin ja MGMT:n tuoreet haastattelut.

viihde

Maanantaisin Musiikki-tv esittää tuoreimmat pop- ja rockmusiikin uutuusvideot sekä haastattelee niissä esiintyviä artisteja. Tiistaina Musiikki-tv:ssä nähdään äärimmäisiä ja harvoin esitettyjä musiikkivideoita. Keskiviikkoisin ohjelmassa on Suomen virallinen albumilista ja siihen liittyvät uutuusvideot ja vieraat. Torstaina Musiikki-tv esittää katsojien parhaat toivevideot ja perjantaina herkullisimmat klassikkovideot ja -haastattelut.

Uutena juontajana Musiikki-tv:ssä nähdään torstaisin Toiveet-ohjelmassa Anne-Mari Aaltonen. Aaltonen tunnetaan YleX:ltä esimerkiksi YleX Tänään -ohjelman toimittajana. Muina Musiikki-tv:n juontajina jatkavat Laura Vähähyyppä maanantaisin, Erno Kulmala maanantaisin ja tiistaisin, Juha Lahti keskiviikkoisin ja Harri Hakanen perjantaisin.

YLE Uutiset

Lue seuraavaksi