New Kids On The Block Eurooppaan tammikuussa - katso haastattelu

New Kids on the Block palaa esiintymislavoille Yhdysvalloissa ja Euroopassa. 90-luvun alussa valtavan teinisuosion Suomessakin saavuttanut bändi aloittaa Pohjois-Amerikan kiertueensa tämän kuun lopussa Torontosta. "Nyykkäreiden" Euroopan-kiertueen on määrä alkaa tammikuussa.

Bändi julkaisi viime viikolla uuden albumin 14 vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen jäsenten mukaan The Policen, Spice Girlsin tai Take Thatin kaltaisten bändien rahakkailla comebackeillä ei ollut mitään vaikutusta NKOTB:n päätökseen palata yhteen.

- Loppujen lopuksi me vain halusimme tehdä uutta musiikkia. Koko prosessi alkoi vähitellen. Kun menimme studioon meillä ei ollut mitään albumiodotuksia niskassamme. Koko ajan meillä oli rauhallinen tahti ja hyvä fiilis, yhtyeen nuorin jäsen Joey McIntyre sanoo.

New Kids On The Blockin viides studioalbumi The Block julkaistiin Yhdysvalloissa viikko sitten. Levyä tehtiin yhteistyössä mm. Timbalandin, Akonin ja Pussycat Dollsin kanssa. Bändin suosio ei ole ainakaan vielä kivunnut 90-luvun parhaiden päivien tasolle. Toukokuussa julkaistu levyn ensimmäinen single Summertime nousi korkeimmillaan Yhdysvaltain singlelistan 36. sijalle.