1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

Merirosvokapteeni sai aatelisrouvansa

Hilja ja Tuomas Tasala saivat toisensa Kiimingissä, Koitelin residenssin vehmaassa ympäristössä, jossa heidän siviilivihkimistään seurasi värikäs joukko merirosvoja ja aatelisia. Pirates of the Caribbean -elokuvan innoittama pariskunta suunnitteli itsensä näköiset häät, joissa molemmat saivat loistaa huomion keskipisteessä.

Yle Uutisten artikkeliarkisto
Hilja ja Tuomas Tasala saivat paitsi toisensa, myös unelmiensa häät merirosvoteemalla.Hilja ja Tuomas Tasalan kotialbumi

Puolen vuoden tiivis valmistelu huipentui heinäkuun viimeiseen lauantaihin, kun Jyväskylästä lähtöisin olevasta Hilja Nousiaisesta tuli rouva Tasala Kiimingissä, Koitelin residensissä.

Paikka oli häiden teemalle ihanteellinen, sillä veden läheisyys sopi merirosvohäihin enemmän kuin hyvin. Juhlapaikka oli koristeltu aiheeseen sopivasti muun muassa kultarahoja ja koruja pursuavilla aarrearkuilla.

Niin osa somisteista kuin morsiusparin asut löytyivät nettiä apuna käyttäen. Sulhanen joutui tilaamaan merirosvokapteenin asusteensa Amerikasta asti, mutta lopputulos oli kaikin puolin mieleinen. Myös morsiamen puku tilattiin ulkomailta, mutta kaunis, käsintehty hartiahuivi oli morsiamen sisaren käsialaa.

Häiden valmisteluissa oli muutenkin paljon käsitöitä, joihin osallistuneita läheisiä morsiuspari ei pysty kyllin kiittämään.

- Suuret kiitokset kaikille ystäville ja sukulaisille avusta, panoksesta ja läsnäolosta. Ilman heidän apuaan emme olisi pystyneet toteuttamaan teemahäitämme, toteavat Tasalat tyytyväisenä.

Lähteet: YLE Perämeri

Lue seuraavaksi